Skip to content

Patiënt Informatie

Fysiotherapie@Maxima heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst.

Laat uw telefoonnummer hier achter, onze therapeuten zullen u terug bellen.

Indien u voldoende aanvullend verzekerd bent, worden alle behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Niet (voldoende ) aanvullend verzekerd?

Indien u niet voldoende aanvullend verzekerd bent, dient u de kosten van de behandeling via automatische incasso te betalen.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten. Uiteraard blijft het ook mogelijk om met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een afspraak bij ons te maken voor behandeling.

Het maken van een afspraak voor een behandeling

Het maken van een afspraak is mogelijk via telefoonnummer 0348-501505 of 0348-688216 of via e-mail: info@fysiotherapiemaxima.nl

Het afzeggen of veranderen van een afspraak

Het afzeggen van een afspraak of een gemaakte afspraak wijzigen kan middels telefoonnummer 0348-501505 of 0348-688216 of via e-mail: info@fysiotherapiemaxima.nl.

Privacy Policy

Fysiotherapie@Maxima hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Fysiotherapie@Maxima houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Download hier: Privacy Policy Fysiotherapie@Maxima