Prinses Maximalaan 4 Waarder (0348) 50 15 05
Gravin Jacobastraat 24 Nieuwerbrug (0348) 68 82 16

Ilja de Kruyf

Ilja de Kruijf, onze ‘nieuwste aanwinst’, is voor veel patiënten een bekend gezicht. Een paar jaar geleden kwam ze bij ons voor haar ‘snuffelstage’. Ze was toen nog scholier op het Kalsbeek College in Woerden. Ilja liep een paar dagen mee met Annet en maakte kennis met de fysiotherapie; dat bleek een goede keus!

Na de middelbare school schreef Ilja zich in voor de studie Fysiotherapie. Ook in die tijd zagen wij haar regelmatig terug. In haar eerste, tweede en vierde jaar volgde Ilja opnieuw stages bij ons. In 2015 startte Ilja als begeleider in de fitnesszaal.

Sinds 1 juli 2017 is Ilja als gediplomeerd fysiotherapeut actief in onze praktijk. Ilja is een vrolijke, energieke fysiotherapeut. Ze is gekwalificeerd als algemeen fysiotherapeut en volgde inmiddels ook al aanvullende cursussen, onder andere over revalidatie na operatie en botbreuken en kenesiologie/ taping. Enthousiast als ze is, zit Ilja vol plannen om verder te leren, onder meer op het gebied van oncologie, sportpsychologie en Diabetes Mellitus.

Als privépersoon is Ilja ook al zo energiek: fitness en paardrijden zijn haar favoriete bezigheden. Ilja woont gezellig bij haar ouders in Driebruggen.

BIG nummer: 69923034004