Prinses Maximalaan 4 Waarder (0348) 50 15 05
Gravin Jacobastraat 24 Nieuwerbrug (0348) 68 82 16

Gijsbert Kastelein

Gijsbert Kastelein is onze algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. Dankzij zijn jarenlange ervaring is Gijsbert vertrouwd in de omgang met kinderen in lastige situaties, ook in combinatie met gedragsproblematiek. Vaak gaan de klachten die de kinderfysiotherapeut behandelt, om motorische problematiek. Andere problemen die aan de orde komen, zijn zuigelingenasymmetrie, inspanningsfysiologie en sensorische informatieverwerking. Door spelenderwijs aan de slag te gaan, kunnen klachten verminderen en nemen vaardigheden toe.

Als algemeen therapeut behandelt Gijsbert allerhande klachten. Hij volgde cursussen voor specifieke behandelingen, zoals taping, fysiotherapie bij COPD en Astma.

Gijsbert: ,,Ik houd van mijn vak. Elke patiënt heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen klachten en eigen beleving. Dit maakt mijn werk als fysiotherapeut afwisselend en nooit saai. Het werken bij Fysiotherapie@maxima is leuk omdat we een goed, gemêleerd en gezellig team hebben. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten om de patiënt, die centraal staat, zo goed mogelijk te kunnen helpen.  Dat is dankbaar werk!’’

BIG nummer: 39909895904