Prinses Maximalaan 4 Waarder (0348) 50 15 05
Gravin Jacobastraat 24 Nieuwerbrug (0348) 68 82 16

Gerlinda van der Werf

Gerlinda van der Werf is algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en Zwangerfit docente.  Ze omschrijft zichzelf als rustig, sociaal, perfectionistisch, leergierig en geduldig. Die karaktereigenschappen komen goed van pas bij Gerlinda’s grote interesses: klachten bij zwangerschap,  oedeemproblematiek, oncologische klachten en postoperatieve fysiotherapie.

Gerlinda heeft veel verstand van en ervaring met de begeleiding van zwangerschap; problemen daarbij, zoals bekkenklachten, en oefeningen om tijdens de zwangerschap letterlijk en figuurlijk in vorm te blijven!

Vanuit de specialisatie als oedeemfysiotherapeut werkt Gerlinde met een heel andere categorie patiënten; vaak komt oedeem voor bij mensen die al iets meer op leeftijd zijn. Gerlinda: ,,Ik ben rustig en heb veel geduld. Dat komt goed van pas bij klachten waarvan de behandeling langer duurt, zoals vochtophoping (oedeem). Vaak zijn deze klachten zelfs niet 100% op te lossen. Dan werken we geduldig en vasthoudend naar zoveel mogelijk verbetering. Revalidatie na de plaatsing van een prothese in een knie, heup of schouder is ook zo’n langdurend traject. Ik vind het dankbaar werk om te mogen helpen bij het herstel van iemand. Ook werk ik graag met geriatrisch patiënten. De beste zorg voor elke patiënt, daar ga ik voor!’’

BIG nummer: 59914667104