Prinses Maximalaan 4 Waarder (0348) 50 15 05
Gravin Jacobastraat 24 Nieuwerbrug (0348) 68 82 16

Annet van Eijk-Frasa

‘’Sinds 2012 ben ik praktijkhouder van Fysiotherapie@Maxima. Voor die tijd kreeg ik al uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met Waarder via de praktijk van mevrouw Cattie- Pauw. Met mijn eigen praktijk kreeg ik de kans om me te vestigen op een mooie locatie in een comfortabele ruimte. Hier ontvang ik met mijn vijfkoppige team patiënten uit Waarder en de wijde omgeving.

Van karakter, dus ook als professional, ben ik daadkrachtig, leergierig, energiek en positief ingesteld. Vanuit die kwaliteiten leid ik ook de praktijk. Patiënten krijgen bij Fysiotherapie@Maxima een heldere diagnose. In de behandeling treden we voortvarend op en in de communicatie zijn we duidelijk. Ik geniet ervan om op die manier te kunnen werken, met een fantastisch team in een mooie praktijk met vriendelijke patiënten!

Naast beleidsmatige zaken, behandel ik dagelijks patiënten. Als manueel therapeut neem ik vaak patiënten onder mijn hoede met rug- en nekklachten, hernia’s, hoofdpijn, voor postoperatieve behandelingen en (baby’s met) voorkeurshouding. Ik blijf het interessant vinden om een klachtenbeeld te onderzoeken en te kunnen helpen bij herstel. Vooral als klachten en de behandeling daarvan wat gecompliceerd zijn, zie ik daarin een uitdaging.

Als ik niet in Waarder ben, ben ik meestal te vinden in Woerden. Daar woon ik met veel plezier, samen met mijn man, mijn twee kinderen en twee katten. ‘’

BIG nummer: 09052338004