Skip to content

Ervaren team

Alle fysiotherapeutische behandelvormen binnen onze praktijk worden gegeven op basis van de meest recente onderzoeken en inzichten. De praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF ). Alle fysiotherapeuten binnen onze praktijk zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie. http://www.kngf.nl en zijn BIG-geregisteerd.

Annet

Annet van Eijk-Frasa

‘’Sinds 2012 ben ik praktijkhouder van Fysiotherapie@Maxima. Voor die tijd kreeg ik al uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met Waarder via de praktijk van mevrouw Cattie- Pauw. Met mijn eigen praktijk kreeg ik de kans om me te vestigen op een mooie locatie in een comfortabele ruimte. Hier ontvang ik met mijn vijfkoppige team patiënten uit Waarder en de wijde omgeving.

Van karakter, dus ook als professional, ben ik daadkrachtig, leergierig, energiek en positief ingesteld. Vanuit die kwaliteiten leid ik ook de praktijk. Patiënten krijgen bij Fysiotherapie@Maxima een heldere diagnose. In de behandeling treden we voortvarend op en in de communicatie zijn we duidelijk. Ik geniet ervan om op die manier te kunnen werken, met een fantastisch team in een mooie praktijk met vriendelijke patiënten!

Naast beleidsmatige zaken, behandel ik dagelijks patiënten. Als manueel therapeut neem ik vaak patiënten onder mijn hoede met rug- en nekklachten, hernia’s, hoofdpijn, voor postoperatieve behandelingen en (baby’s met) voorkeurshouding. Momenteel ben ik bezig met cursussen om verder te specialiseren op het gebied van kaakklachten, hierbij behoren ook klachten van het hoofd en aangezicht. Deze klachten vind ik heel leuk om te behandelen, omdat binnen dit lichaamsgebied veel verschillende klachten kunnen ontstaan. Ik blijf het interessant vinden om een klachtenbeeld te onderzoeken en te kunnen helpen bij herstel. Vooral als klachten en de behandeling daarvan wat gecompliceerd zijn, zie ik daarin een uitdaging.

Als ik niet in Waarder ben, ben ik meestal te vinden in Woerden. Daar woon ik met veel plezier, samen met mijn man, mijn twee kinderen en twee katten. ‘’

BIG nummer: 09052338004

Gijsbert

Gijsbert Kastelein

Als algemeen therapeut behandelt Gijsbert allerhande klachten. Hij volgde cursussen voor specifieke behandelingen, zoals taping, fysiotherapie bij COPD en Astma. Wijzigen naar: Als algemeen fysiotherapeut is Gijsbert gespecialiseerd in het geven van therapie bij hart- vaat- en longproblematiek. Hij is de geschikte persoon om je hierin te begeleiden en je te helpen om jouw belastbaarheid te vergroten. Daarnaast behandeld hij ook algemene spierklachten en gewrichtsklachten.

BIG nummer: 39909895904

20210908_125821 (002)

Imke

Mijn naam is Imke , ik ben sinds augustus 2021 op maandag, woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk. Als algemeen fysiotherapeut kan ik het vak in de volle breedte uitoefenen. Dit maakt het werk divers en daarom erg leuk. Mijn specifieke aandachtspunten zijn het gebruik van oefentherapie/training om de gewenste doelen van mijn patiënten te behalen. Naast het werk als fysiotherapeut geef ik met veel enthousiasme sportlessen aan jonge kinderen. De motorische ontwikkeling van deze doelgroep interesseert me, daarom is het mooi dat ik hier in mijn vrije tijd mee bezig kan zijn. Wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort in de praktijk!

Arie

Arie Boogaard

Arie Boogaard is algemeen fysiotherapeut met een brede belangstelling. Dankzij zijn ervaring en een flink aantal cursussen is Arie in vele onderwerpen thuis: van postoperatieve therapie tot vaatlijden (Claudicatio Intermittens), Medical Taping, schouderklachten.

Arie heeft een gevarieerde agenda met voornamelijk oudere patiënten met lichte, tijdelijke en meer chronische klachten. Hij behandelt patiënten op beide locaties en, als het nodig is, aan huis. ,,Ik vind het fijn om al die mensen een helpende hand bieden,’’ zegt hij. ,,Ik ben zeer betrokken bij de patiënten. Werken op basis van wederzijds respect vind ik belangrijk. Mijn insteek is dat we samenwerken, waarbij de patiënt een actieve rol speelt bij het herstel.’’

Arie is enthousiast over zijn werk bij Fysiotherapie@Maxima, onder meer vanwege de afwisselende werkzaamheden, het plezierige, regionale patiëntenbestand en het enthousiasme van praktijkhouder Annet en collega’s: ,,We vullen elkaar aan en versterken elkaars kwaliteiten.’’

Is Arie er eens niet? Dan is hij waarschijnlijk aan het wandelen of (race)fietsen! Geen wedstrijden meer, zoals vroeger, maar altijd in beweging en actief!

BIG nummer: 79033201004

HC4C0545

Gerlinda van der Werf

Gerlinda van der Werf is algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en Zwangerfit docente. Ze omschrijft zichzelf als rustig, sociaal, perfectionistisch, leergierig en geduldig. Die karaktereigenschappen komen goed van pas bij Gerlinda’s grote interesses: klachten bij zwangerschap, oedeemproblematiek, oncologische klachten en postoperatieve fysiotherapie.

Gerlinda heeft veel verstand van en ervaring met de begeleiding van zwangerschap; problemen daarbij, zoals bekkenklachten, en oefeningen om tijdens de zwangerschap letterlijk en figuurlijk in vorm te blijven!

Vanuit de specialisatie als oedeemfysiotherapeut werkt Gerlinda met een heel andere categorie patiënten; vaak komt oedeem voor bij mensen die al iets meer op leeftijd zijn. Gerlinda: ,,Ik ben rustig en heb veel geduld. Dat komt goed van pas bij klachten waarvan de behandeling langer duurt, zoals vochtophoping (oedeem). Vaak zijn deze klachten zelfs niet 100% op te lossen. Dan werken we geduldig en vasthoudend naar zoveel mogelijk verbetering. Revalidatie na de plaatsing van een prothese in een knie, heup of schouder is ook zo’n langdurend traject. Ik vind het dankbaar werk om te mogen helpen bij het herstel van iemand. Ook werk ik graag met geriatrisch patiënten. De beste zorg voor elke patiënt, daar ga ik voor!’’

BIG nummer: 59914667104